Om Oss

KEBAB KOMPANIET

Det eneste målet til Kebab Kompaniet, en restaurant som åpnet sin første filial på Stovner Senter i 2018, er å tilby kundene sine de aller mest velsmakende og delikate kebabene. Vår kebab, som er spesiallaget fra bunnen av inkludert brødet, og sausen, appellerer til enhvers smak med sine ulike ingredienser og sauser.

 

Det som gjør at Kebab Kompaniet skiller seg ut, er den spesielle tilberedelsen av døner-kebab. Den består av 100% kjøtt. Vi bruker absolutt ingen tilsetningsstoffer eller soyabønner.

Kebab Kompaniet, som er inspirert av skandinaviske ganer, spesiallager alle kebabbrødene for kundene sine.

Herlige sauser laget uten noen tilsetningsstoffer blir daglig tilberedt av kokkene våre.

Vårt team lager alle porsjonene med presise mål og vil i løpet av kort tid servere måltidene.

Kebab Kompaniet, som skiller seg ut med alt fra varm lavash til pommes frites, sylteagurker, kjøtt, rask service og presentasjonsstil, skaper øyeblikk som etterlater seg et merke i ganen.

Kebab Kompaniet omfavner prinsippet om fornøyde kunder og vinker med vennlighet farvel til tusenvis av mennesker hver dag med ordene ‘Vi håper å se deg igjen!’

Vi ønsker også å se deg igjen på siden vår.

100% hygienisk

Den første gylne regelen til filialen vår er å tilby rene produkter til kundene våre. Alle i vårt team er nøye trent opp til å respektere hygiene.

Hvorfor oss

Den største forskjellen vi presenterer er å ikke tilby én enkelt kjøttype til kundene våre. Vi tilbyr våre tjenester til alle ganer med et stort utvalg av kebab-alternativer. Som du kan se i vår meny, står vi til tjeneste med forskjellige smaker.

Vårt eneste mål er å tilby kundene våre den aller beste kjøttsmaken – av ekte kvalitet.